Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Uf....! Nisam ni mama ni baba Savi Manojlovicu pa ne mogu da govorim u njegovo ime, znam samo da je pomenuto istrazivanje koje je radio pokret Kreni/Promeni u kojem su postavljena pitanja kako pokret treba dalje da se razvija i verovatno da je u odgovorima javnosti prepoznat potencijal za politicki angazman. U trenutku kada sam naglasavala da pokret Kreni/Promeni nije u politici, to je bila cinjenica, u pitanju je pokret, ne politicka stranka, akcije su bile usmerene na ekoloske probleme i najblize sto se pokret priblizio real politici je to sto su obezbedili veliki broj kontrolora na decembarskim izborima. Da je mene pitao, rekla bih Savi da tako treba i da ostane bar jos neko vreme, ovo sto se desava na srpskoj politickoj sceni je toliko apsurdno da zdrav razum tu nema sta da trazi. S druge strane, ako vam je prva pobeda odbrana parkica u beogradskom naselju a poslednja - vladina uredba o zabrani eksploatacije litijuma, onda definitivno imate potencijal za promene i mozda i jeste trenutak da se udje u borbu za vlast? Kako god, imamo novog aktera na politickoj sceni i neka mu je sa srecom. Mada, ne bi bilo prvi put da Srbija sazvace i ispljune neko svoje pametno dete....desavalo se vec....
  3. DameTime

    NBA 2023-24

    Spo je apsolutni mastermind, mislim da bi sa petorkom sa foruma uspeo da otkine ovakvu pobedu. Boston standardno ne uliva nikakvo poverenje. Baš lepo rečeno u Inside the NBA. Jovke odličan i mnogo mi je drago zbog njega.
  4. doragan

    NBA 2023-24

    Nije jasno, kako je moguce, da u ovom trojkaskom orgijanju,Pritchard nije uputio nijedan sut?Porzingis ustopovan, a Boston iznova dokazao da su jednodimenzionalna, da ne kazem, ravnozemljaska ekipa.
  5. bodo

    NBA 2023-24

    Vi ste bar jednu bili nadomak pobjede i samo nesretan splet okolnosti vam ju je oduzeo a mi se blamiramo pa se blamiramo. Osim trenera jbm i onoga koji je rešio u sezonu ući bez krštenog pleja. Blasfemija.
  6. Today
  7. https://racer.com/2024/04/24/mclaughlin-responds-to-st-petersburg-disqualification/ Tanka su mu ova opravdanja. Bolje da cuti i ne vadi se, ovako se samo jos gore ukopava...
  8. delgado

    NBA 2023-24

    Sta kazes, bila bi metla i da su Rozier i Butler zdravi Kakva ekipa, kakvo zajednistvo, nista kao Heat culture. Ovo je prava tragedija sto jedan plejof ne mogu da ostanu kompletno citavi (prosle godine Herro, sada Butler+Rozier itd itd...) Alal vera momci SGA danas rastura. Targetuju Makolumu...
  9. CJ je bivši igrač, na terenu teška štetočina. J-Dub, s druge strane, ima lijepu budućnost.
  10. Rade Bogdanovic se nametnuo za trenera komsija, cekamo te legendo, dosta kenjanja po emisijama, da te vidimo na delu.
  11. Prvi ozbiljan upset u ovom plej ofu. Ono prosipanje očajnih Bucksa od sinoć ne računam. Herro konačno racionalan i pametan, bez forsiranja šuta uz čak 14 asistencija, Caleb podsjetio na sebe iz lanjskog finala Istoka, Bam potpuno iznenadio, posebno u završnici, svojim ofanzivnim učinkom, Jovke, Jaquez i Highsmit takođe s ozbiljnim doprinosom. Zbirno 23 trojke što je timski rekord u plej ofu. I dalje je Heat s malim šansama, ali i ovako oslabljeni su dokazali da su ozbiljan tim. Boston ne bih komentarisao.
  12. Crni

    NBA 2023-24

    Aaaaaaaaa!!! Majami♥️♥️♥️♥️
  13. Spolstri trebao jedan meč da nas pročita. Ludilo kako branimo šut za 3 a još luđe kako zaglupimo u napadu.
  14. gggggggg

    NBA 2023-24

    nista od metle. 22 trojke i jos ima da se igra... simmons vec stavlja slusalice i ukljucuje mikrofon, vreme je za emergency podcast.
  15. Molina23

    NBA 2023-24

    Ne možeš da ne gotiviš ovaj Majami. Koliko su sistematično žilavi, Spo genije. Nikolica raste k'o iz vode.
  16. Radalek

    NBA 2023-24

    Sjajan Jovic veceras zaista. Nisam ocekivao da moze ovakvu odbranu da igra u playoffu vec sad. Bukvalno radi sve sto treba na obe strane, nije nijednom ispao u rotaciji i pravi ozbiljne probleme Porzingisu.
  17. Kakva skupina tupsona, na čelu sa Macolom kretenom.
  18. Jović previše impresioniran značajem utakmice, otuda mnogo turnover-a. Inače, odličan i ofanzivno i defanzivno. Majamiju očigledno fali malo više mesa i visine, neke Spo-ove petorke su nerazumljive. Takođe, moj laički utisak je da prečesto vrućeg igrača zaboravi na klupi. I tako, bez obzira na čak 13 trojki Heat u zaostatku... Boston, ne znam šta bih rekao. Kad ih krene izgledaju kao mašina, ali ja i dalje sumnjam da su šampionski kalibar.
  19. Yesterday
  20. Spo pretjeruje sa second&small unit, imali su igru i rezultat i sve prosuše dok si rek'o keks.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...