Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. I ti mladi igraci koje smo uspeli da prodamo su dobili sansu u prvom timu vise silom prilika nego sto je bilo planirano. Plus nas i pravilo o bonus igracima primorava da im ipak dajemo minute, u suprotnom ko zna da li bi Erakovic npr postao standardan igrac. Na pocetku sezone ispred nasih mladih igraca na njihovim pozicijama budu 3-4 starija igraca, samo sto nam je selekcija nikakva, vecina budu promasaji pa na kraju klinci izvlace stvar. Inace taj Nordsjeland ima skoro svakog leta izlazne transfere 15+ miliona. Dovode afrikance iz neke njihove akamedije i posle godinu dve ih prodaju za poprilicno velike sume.
  3. Treba reci i da Efes i Zalgiris imaju licencu i nemaju briga hoce li i dogodine igrati u EL. Sve dok je tako ni ta EL ne moze da zamera previse sto se fokus pomera i na Aba kao jedinu prohodnost za EL za klubove bez licence. Jbg, ako hoce drugacije neka daju licencu.
  4. ja sam odavno pisao da ja FKCZ jedna export-import prćija
  5. Kao prvo, nije Ledej bio par dana off nego dve nedelje. Kao drugo, ne znamo u kakvom je uopšte stanju u glavi. Ali dobro, Željka pomeni ako hoćeš. Nama je fortuna drug ali nije ostalima koji su u istoj poziciji kao i mi. Zanimljivo razmišljanje. Valjda i Efesu, Žalgirisu i ko zna kome je sreća to što mi i npr. Baskonija gubimo pa su došli u poziciju da uopšte razmišljaju o plej-inu a bili su u kanalu.
  6. U pravu je kolega iz Pg. Za Boltauzera maltene fali samo da izvuce dres. Sto se tice ostalih, Nedobic bi morao biti neutale dok Hordov nit smrdi nit mirise... Trebao je tu biti Sreten Radovic, da malo izbalansira to...
  7. Hocete da mi.kazete da ce i Baskonija i Partizan u top 10?🤦‍♂️
  8. Kkp ce proci jer je fortuna njihov dobar drug. Iz kola u kolo im se poklapaju rezultati dok oni gube ko na traci. Osim ako ne dobiju albu, al to mi malo verovatno.
  9. U klubu koji vodi Čović, u realnosti ne. I Žalgiris i Efes su tada bili iza nas, a sada se bore za ulazak u plej in. Efes ima više nego realne šanse za to. Da nisam navijač Zvezde, već posmatrać sa strane, smatrao bih da je više nego pravedno da klub koji odluči da tankuje EL zbog ABA ostane bez trofeja i ne igra EL sledeće sezone. Teodosić je prošle godine odigrao 10 utakmica regularnog dela sezone u italijanskom prvenstvu, a kod nas igra u Ljubljani posle duplog kola i povredi se ili igra protiv Budućnosti, a ne igra par dana kasnije protiv Žalgirisa.
  10. Pa nije. Kad se kaze da nije sve u Partizanovim rukama to bas to znaci, da Efes sa dve pobede prolazi dalje nezavisno od rezultata Partizana. To bukvalno to znaci kada se napise da ne zavisi od Partizana. Ovo drugo sto si napisao se sve slazem, da je veoma realno da Efes jednu izgubi a da Partizan dobije dve, ali to ne menja na ovome sto sam napisao iznad. Od Efesa zavisi.
  11. A zasto ne bi zasluzili? Da li smo mozda igrali necasno?
  12. Today
  13. Kosovo ulazi u Savet Evrope... Dabome, treba Srbija da se bavi Dinkom. Vucic ima pripremljen scenario za sva buduca zamjavanja dok on poptpisuje, prodaje... Naci ce nekog Peru i dace mu sline novce da na nekakvom forumu, tribini u Zenici kaze da Srbija mora da se podeli na 10 oblasti jer je opasnost po mir. Izmislice neku fantomsku bugarsku organizaciju sa sloganom Pirot i Bosilegrad su bugarski i oblepice ove gradove plakatima. Osvanuce u Bukanovcu tabla ulica Adema Jašarija... Stara baraba Čanak ce ponovo zabaljezgati o grbu, himni Vojvodine.. Pa sve te NVO koje Vucic stalno naziva izdajnicima su u najdubljem dilu sa njim. A za to vreme Dobrica sedi u Bgd gde sedi. Za to vreme SNP, kojima sam pun nade dao glas, ulazi i skupstinu posle pokradenih izbora i dobijaju 6000 eura, tako valjda bese, po poslaniku. Da li te pare ulazu u dalje razvijanje stranke, da li sire infrastrukturu, ima li ih u Gadzinom Hanu... Ili su jedini troskovi plakati, flajeri bilboardi. Ma njima je super sada, malko svadje u parlamentu i cuveno "ala im je Miki odbrusio" Doci ce bgd izbori, opet ce biti pata karta, Nestor "necemo ni sa jednima, ni sa drugima" ce biti neutralan i sacuvan za nexr sezone ove sapunice. A da ne bi građani prestonice trpeli, stvorice se samo nekakva komunalna koalicija snp i sns. A gde smo mi, naivni, što smo se dizali n. a Hej Sloveni...Rekvijem
  14. Ako je negde Partizan bio dobar to je na pozicijama 4-5, ne samo ovu utakmicu. Naravno, hendikep je sto nema Ledeja jer je medju 3 najbolja igraca tima, ali njegov izostanak je nadoknadjen koliko toliko. Svega sest igraca se upisalo u strelce, na kraju se sve igralo na Pantera sto je bilo pogresno jer covek nije mogao da dise. Onaj Walkup je nenormalno spreman, igrao je celo drugo poluvreme strasnu odbranu i imao sam utisak da moze jos jednu celu utakmicu da odigra na taj nacin bez problema.
  15. Ma realno nebitno… igraci su roboti koji moraju da resavaju sve frustracije raznoraznih sa tribina 🙄
  16. Da li ti znaš zašto je uopšte Leday dolazio sa aerodroma?
  17. Koliko mi je drago sto je Partizan izgubio, jer je to Partizan, 10 puta mi je draze zbog nabedjenih trenera, a iste predvodi upravo Obradovic. Kada trener iz tima izostavi kvalitetnog zdravog i pravog igraca samo zato sto par dana nije trenirao ne bi trebalo nikad da dobije utakmicu! Tim nabedjenim ljudima je vaznija njihova priprema utakmice nego dobar igrac a to se uveliko kosti sa principima sporta! Ledej je morao igrati pa sve da je sa aerodroma stigao na poluvremenu utamice, a ne jos u sredu!
  18. A koja im hajka nije prosla? Koga smo to mi, gradjani, odbranili? Aleksandra Obradovica, decu iz Ribnikara, Dubone, protivustavnu otimacinu penzija 4 godine, onolike zene pobijene "u krugu porodice".....dopisite sami. Mislite sta hocete, ja odoh kod Cute, imam i svoju bejzbol palicu, covek praktikuje metod koji ovde jedino moze da da neki rezultat. Ovo ovde samo ulica moze da razresi. Sto pre, to bolje. Vreme je za 6 Oktobar.
  19. Za racunice oko ostanka u igri do kraja da smo dobili barem tesno izgubljene utakmice kod kuce (a bilo ih je sijaset tokom cele sezone i nemamo bez razloga pored samo 11 pobeda koš razliku +3) se slazem. Oko Duška ne. On je izgubio ekipu i ostavljao utisak da ne moze da zaustavi loš hod ekipe, a to je bio utisak koji se nastavio iz prethodne sezone. I kako vidimo, i u Baskoniji je bio dobar pocetni efekt nakon njegovog dolaska, a sad su u seriji poraza. Tipičan trener šok terapije koja posle odredjenog vremena vise ne daje rezultate. To govorim kao neko kome je Dusko pozitivan lik.
  20. Zapravo su intelektualci najveće razočarenje. A glede sporta, pa na forumu Jokić nije dobro prošao, jer nije igrao za reprezentaciju. O hoću i ovo da kažem, dugo godina ne pratim dešavanja u muzičkom svetu, ne znam muziku Bijonse, Rijane i ostalih megazvezda, glumačkih takođe, ali imam utisak da su oni još uvek liberalni, dok veeeliki broj naših pevača i glumcaca stare generacije, sve više nazaduju i pretvaraju se u četnike i debele pravoslavce, od Olivera Mandića do Tanje Bošković.
  21. Marko

    NCAA

    Tar Heelsi ispali od Alabame, Iowa od Illinoisa a Arizona od Clemsona. Očekivano San Diego nije imao šta da traži protiv Uconna. Sutra Tennessee protiv Creightona, Gonzaga-Purdue, Marquette-NC State i Houston-Duke
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...