Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. bodo

    NBA 2023-24

    Srećom da ne idem u kladionice jer kad god bi se kladio na njih ili kontra njih ja bih izgubio. Eto toliko su nepredvidljivi. Dva dana pre izgube od SAS a noćas odigraju meč u kojem je Denver bio u vodstvu cirka minut i po. I tako od početka sezone. Od sjaja do očaja. Ovaj tim je velika misterija.
  3. Imas li neke brojke za ovo? Bas me zanima koliki je odnos u km2 jedne i druge ofanzive.
  4. Budi drug, pa pitaj kouca, koji stvara dinastije. Pa, Zvezda, kada ima los dan ne promasi onoliko trica... pffft!
  5. Posto pijes pivo, a znas da ne smes, ima da te bojkotujem😃 Bolje bre jedi meso i ribu ako vec gresis, a pij vino.
  6. Meni jos uvek nije jasno na kojoj poziciji Poku igra. 3 ili 4. Vidim da ga Sarlot trpa na trojku sto u evropskoj kosarci tesko moze proci. Zamisljam ga kako kasni Fontekiju na svaki closeout 😄
  7. Ozibljan je kandidat Phoenix na zapadu. Da ne kazem najozbiljniji. Da ti ne ureknem titulu 😄
  8. Ti sto vicu dogodine u Prizrenu ili dogodine u Kninu ne smeju ni do Srebrnog jezera da odu - stra` ih.
  9. "Dogodine u Prizrenu" ne promoviše igrice pucačine, već težak nacionalizam i šovinizam. Tako da je bolje dati detetu da igra igrice (i nadgledati to) sa izmišljenim likovima nego ga učiti nacionalističkim parolama.
  10. Одлично је испао овај трејд Покушевског јер ћемо вероватно због тога добити још једног репрезентативца.
  11. Marko

    NBA 2023-24

    Giddey sa poda kao na terminu u pauzi
  12. Ako i nešto padne cena u većim gradovima što se prodaje tiče, koliko vidim ne pada bitnije za izdavanje (Ono vreme kad su se zbog Rusa naglo digle cene ne računam). Ja sam se posle više meseci aktivirao oko toga šta i kako raditi sa nasleđenim nekretninama (NS), i izdavanje se naravno nameće kao najbolja opcija (Mogu da zamislim da prodaja generalno ima smisla samo onima koji su stvarno u problemu sa parama, odnosno trebaju im poveća sredstva za ulaganje u ovo ili ono). Iako sam, na prvu loptu, i ja razmišljao da prodam, (Zbog obimnih poslova koji trebaju da se obave da bi se dovelo u optimalno stanje za rentiranje), posle nekog vremena sam krenuo da planiram šta sve treba uraditi. U principu je manje više tako (Tih nekoliko prvih meseci razume se, i za prodaju i za izdavanje su mi se neizbežno desile i ove vesele ponude, kao da je 2013-a npr, ili je stan iza sedam gora i sedam mora, to se i ne uzima u obzir i zaboravi se osim ovako da se prepriča šta eto sve ljudima pada na pamet)
  13. Timo, nije valjda dotle doslo?
  14. Today
  15. Darko

    Svet danas i sutra

    @vilhelmina, Marks se zalagao da vlada kontroliše tržište i da odlučuje šta se proizvodi a šta ne. To je izuzetno neefikasno i naravno opasno, što smo videli kroz Great Leap Forward itd. Tako da, nisu marksisti - mada slažem se, zavisi od definicije marksizma. Moja je uska.
  16. Olaksalo se psetance? Ako, ziv bio... PS. Danas je cetvrtak.
  17. https://www.google.com/amp/s/variety.com/2024/film/news/steven-spielberg-dune-2-brilliant-science-fiction-movie-ever-made-1235953298/amp/ Steven Spielberg Tells Denis Villeneuve That ‘Dune 2’ Is ‘One of the Most Brilliant Science-Fiction Films I’ve Ever Seen’
  18. Hvala na odgovoru, učinilo mi se da je to isto ali ipak nije. Ali, zar u suštine ne rade isti posao, i jedno i drugo na kraju navede bombu precizno do mete?
  19. Mislio sam da ne odgovaram sve dok nisam pročitao "Sistematska i prisilna mobilizacija u Ukrajini se naravno ne radi". U prvoj rečenici kažeš da nema dovoljno dobrovoljaca za vojsku, kako se onda vrši mobilizacija ako ne sistematski i prisilno? U Ukrajini postoje dva fronta, onaj sa Rusima i onaj u pozadini i "front" u unutrašnjosti gde se jedni pokušavaju da izbegnu mobilizaciju dok drugi pokušavaju da ih ulove. Pošto si spomenuo Rusiju i kamione (čekam snimak) evo jednog snimka sa Ukrajincma i kamionima: Zatim, rekao si da je normalno da posle dve godine rata nema dobrovoljaca. Zanemarimo to što se problem nije javio tek sada, posle dve godine, već mnogo ranije, ali da li je zaista normalno da u zemlji od više desetina miliona ljudi i gde je do sada poginulo samo 31.000 vojnika nema dobrovoljaca koji bi branili zemlju od mrskog agresora? Široka tema, ali razmislite o tome, zašto nema volje da se ide na front. Što se tiče nasilne mobilizacije u Rusiji, pišeš napamet, nisam primetio da se o tome naširoko priča čak ni u anti Ruskim medijima. Kako god, Rusija nema problema sa nedostatkom vojnika.
  20. https://www.t-invariant.org/2024/03/no-more-tolerance-to-putin-s-regime-br-an-appeal-from-scholars-of-the-world/ Nema se sta dodati.
  21. Nadam se Zeku u 12, bar kao osigurač.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...