Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. @RatzenStadt nije ovde sporna ni matematika. Ti bi da se ovde ne racuna dan kada si izmirio ratu, i tako da dodjes do 60, ali cisto da razumes racunicu, iako je recima mozda malo nezgrapno formulisana, uzmi za pretpostavku da si ti kredit umesto 5. maja izmirio 6. maja (zanemarimo sad sta su radni dani, sta nisu i slicno). Dakle, sustinski ti si kasnio 1 dan, je li tako? E sad podjes od one formulacije, kasnjene se broji od prvog narednog dana, to je 6. maj, ti izmiris 6. maja, ali taj da si sa njegovim osvitanjem vec bio u kasnjenju, jer je to prvi dan kasnjenja, i zato taj dan izmirenja obaveze ulazi u kasnjenje.
  3. https://x.com/sportklub/status/1781562418998505669 Spremam kokice i pivo sam stavio u frizider.
  4. Constantin

    Crna Gora

    Ode, u večna lovišta, i "onaj čije se ime ne pominje"...svakako ima svoja dva metra. U Budvi je juče preminuo Brano Mićunović....
  5. Šta je konkretna ideja da se petlja razbije, može li iko ovde da napiše.
  6. doragan

    NBA 2023-24

    JJJ iliti reinkarnacija musketara, bolje igra kao starter nego kao rezerva, to je vec primeceno.Cikago se raspao odmah, dok je Kingsima trebalo vise vremena. Marej i Elis podbacili, klupe nema, dok je klupa Pelikansa bila odlicna, plus dobra odbrana i tranzicija.
  7. Today
  8. Koliko znam, kad god se vrši obdukcija telo se zatvara u limeni kovčeg i tako daje rodbini radi sahrane. E, sadznačajno je ovo: nisam registrovao šta kažu, otkud informacija, ali svakako je dobro da ima kanala dođe do javnosti.
  9. General Anton Tus ili admirali Sveto Letica i Stane Brovet sluzili Karadzicu i Mladicu?! Titu svakako jesu. I to su oni koji mi prvi padaju na pamet i za koje verujem da si cula. Gde su svi oni koji su bez pompe napustili JNA, presli u novostvorene vojske republika koje su se odvojile od yu, otisli u inostranstvo da voze kamione i rade na baustelama, trazili prevremeno penzionisanje ili protiv svoje volje oterani u penziju, oni koji su zatvarani iz raznih glupih razloga, a zapravo zato jer su ocenjeni kao nelojalni i nepouzdani, pa onda naprasno pustani iz istraznih zatvore cim bi potpisali raskid ugovora… Da ne pominjem one koji su izvrsili samoubistvo, verujem da je svako cuo bar za nekog. Svega toga je bilo na svim nivoima, ne samo medju admiralima i generalima. Ni HV i Armija BiH ne bi mogle bez profesionalaca iz JNA. Za sve te ljude, koji su izabrali najcasniji put od onih koji su im bili na raspolaganju (a nije ih bilo mnogo i nisu svi imali iste mogucnosti) uglavnom niko nije cuo, a i zasto bi? Ali je ceo svet cuo za Mladica koji je pre rata bio prilicno sitna riba, a onda iskoristio onoliko prostora u toj vojsci preostalo nakon svih gorepomenutih cistki, da se krvavim slovima upise u istoriju bescasca. Da se razumemo, ne mislim ja da ovima koje ovde pominjem treba dici spomenike. Samo zelim da se zna da se izmedju 89 i 92 ta vojska toliko promenila da od nje nije ostalo skoro nista od one prethodne. Traziti u njoj neki kontinuitet je isto kao traziti kontinuitet izmedju ex yu i Srbije. Nidje veze.
  10. Evo i ovde da napišem. Društvo, danas su u Cineplexx-u ulaznice 250 rsd. Za sve projekcije i sve formate. Tako da ako stignete, iskoristite P.S. Kad se setim da sam za Dinu u IMAX formatu dala 1700 rsd (sa sve kokicama i vodom) a sad može za 250 rsd, jep'te se...
  11. 40Wins

    NBA 2023-24

    Kakav poklon u dupe za rodjendan. Znači onu prevaru Barnsa bih trejdovao ko ovi iz Dalasa, jos za vreme utakmice, nakon druge banane na istom mestu. Bugarsku prevaru nazad u Nesebar da namesta lezaljke, krece sezona, za bolje i nije. Klupa jebeno nepostojeća, samo mali Micel grize, ali on je zakovan tu gde jeste zbog Foxa. Mozda i bolje ovako, da pajseri ukapiraju da moraju da probaju nesto da urade, inace nam se smesi ovo tavorenje.
  12. Noćas gorivni depo kod smolenska i elektrodistributivna postrojenja u brjansku, krsku, kalugi i starij oskol.
  13. Sainz prezupcio. Odatle je sve krenulo. Prvo sa Alonsom, a onda je totalno odlepio protiv Leclerca. Jako glupa voznja s njegove strane danas. Sve to Ferrariju na dusu. Ne znam sta su ocekivali da ce biti ove sezone. Sainz im se sa pravom userava u zivot i nastavice tako. Lec moze da kuka koliko hoce, ne mogu mu nista jbg...
  14. Constantin

    Šah

    Ja sam negde oko 1080-1180...nikad nisam prebacio 1200... VojkanNis
  15. Svaka čast Dušku i čestitke Duškistima na forumu, odličan posao radi sa Baskonijom. Ima neka tajna veza između njega i tog kluba Howard je luuuuud.
  16. Broj 13 iz KK Goc je veoma zanimljiv igrac. Nominalno im igra peticu zbog visine a u stvari je bek. Opasan dribling i kontrolu lopte ima za pionirski uzrast. Podseca me malo na Duranta kada uzme loptu i sutne iz driblinga. Nadam se da ce ovi iz saveza obratiti paznju na njega i da ce dobijati reprezentativne pozive.
  17. bodo

    NBA 2023-24

    OKC-NOP prva runda. Bit će zanimljiva.
  18. Po zakonu je nedelja neradni dan, svako ko radi nedeljom ima pravo na uvećanu zaradu, raspored rada je druga stvar može se fond radnih sati traspodeliti na 4 ili 5 dana, moguće su i druge kombinacije. Zakon o radu uređuje prava i obaveze radnika i poslodavaca , a ne, obligacije iz finansija. Kalendarski , ti si zskasnio 61 dan sa otplatom obaveze, ta formulacija da se docnja računa od prvog naredmog radnog dana, dozvoljava , možda različita tumačenja, ali tu privilegiju da tumači na sebi povoljniji način ima banka odnosno KB, ti samo prihvataš njihova pravila i neko dokazivanje da nisu u pravu ne bi ti mnogo pomoglo, jer banka može da te odbije i bez obrazloženja, imao sam slučaj, usmeno obrazloženje e bilo da nemaju poverenje u branpu u kojoj sam radio, naravno nemam ni ja poverenja u bankarsku branšu ali ja moram da koristim njihove usluge oni mene mogu da odbiju.
  19. DameTime

    NBA 2023-24

    Za nauk da se ne premišljaš mnogo ;D
  20. Poubijase se Ferariji medjusobno, Alonso pade k'o kilateralna steta a Perez se okoristio...
  21. Toeto, sekunda i više po krugu.
  22. Nema titule bez bolida i tima. Ovo je prijatelju jos jedan djoka od bolida i tu nema pomoci. Ver im je nabio 12s u sprintu. I to posle problema sa baterijom... Alonso tragicar definitivno. Sainz je glupak dana. Perez se fino posluzio Sainzovom gluposcu. Luis dzentlmenski do drugog mesta.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...