Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Tvrdo u KG, domaći pod tremom a voša igra taktički jako na sredini a u napadu šta urade.
  3. Horium

    NBA 2023-24

    Nisu svi fizicki izazovi isti. Ako je potrebna samo cista potrosnja snage koja ne traje dugo, masa je mama - videti pod strongman. Ako ima i dosta trcanja i skakanja, ili cak samo cista potrosnja snage ali na duze vreme, onda ipak i ta masa treba da bude ipak krtija.
  4. Dracarys

    NBA 2023-24

    Pa trebalo je da mu stručnjaci ovog foruma budu stručnjaci za hranu, da mu kažu kako 150-160 kg nije dobro za zdravlje, a ni za kosti. Osvojio bi tačno 0 prstenova. A 160 kg, da neko ima veliki procenat mišićne mase, prodajte priču drugom.
  5. gggggggg

    NBA 2023-24

    ali shaq dominirao zbog masti oliver miller izgleda nije bio dovoljno mastan. jos nekih 50 kila i bio bi goat.
  6. Slažem se za Luku, npr bio je mršaviji u diznilendu pa mu nije mnogo smetalo a takođe i u ruki sezoni
  7. DameTime

    NBA 2023-24

    Cela poenta i jeste da ne mora da bude ni jedno ni drugo tj. da ne postoji univerzalno pravilo.
  8. Dracarys

    NBA 2023-24

    Pa šta, hoćeš reći da Zajon ove sezone nije imao dobru kondiciju za svoju kilažu i to u eri mnogo jačeg pace, nego u eri početkom 00'. Pogledaj opet meč protiv Lejkersa. Moje mišljenje je da bi se Zajon svakako povređivao, nema to veze sa kilažom. Šta vredi Dejvisu što je ceo život fit kad je staklenjak.
  9. Nisu nužno, ali uglavnom jesu, što se vidi iz primjera. Dalje, vaterpolisti. Ne pričam o Luki. Pričam o tome da se ne slažem da su mršavi ljudi jači od ovih s viškom kg
  10. Darko

    NBA 2023-24

    Nije mast, nego ogromna mišićna masa. Zato se i kretao tako dobro za svoju težinu. Kada je osvajao te FMVP bio je u dobroj kondiciji, kasnije kada je nabio još više kila nije bio isti igrač. Jebo te, zar stvarno mora da se objašnjava da veliki procenat masti nije dobar za profesionalne sportiste?!
  11. On je navodno prirodno bio takav. Nikad nije pretjerano dizao utege, niti je imalo pazio što jede. Geni jbg.
  12. Dracarys

    NBA 2023-24

    Šališ se, oni su razgrtali reket? To nije moja poenta, može da bude jak, ali koliko jak. Kao Zajon, ne sigurno. Danas u eri small ball, Zajon to maksimalno koristi. Moraš da gledaš prosek, danas su Vembanjama i Holmgren centri.
  13. DameTime

    NBA 2023-24

    Ja mislim da je upravo suprotno, da ti salasti nisu nužno snažniji; odnosno da snaga ne mora da zavisi od broja kilograma. Ispada da je Luka toliko dobar zato što je overweight, a rekla bih da to za njegovu igru uopšte nije presudno.
  14. Pa ne bi se složio. Ako pogledaš dizače utega, bacače kugle, kladiva, onda one što se natječu na onim strong men natjecanjima di okreću gume od traktora, ili čega već, deru telefonske imenike ko da su listići od kladionice....niti jedan nije mršav, i niti jedan nema definiciju.
  15. To što je neko dobro izdefinisan ne znači da je jači od nekog salastog ko ima "seljačku snagu", obično je suprotno.
  16. Admiral kao paket verovatno najimpresivniji primerak medju kosarkasima. Za onakvu separaciju bi ubilo 90% profi bodibildera. Ali nesto malo manje mase od Howarda i manje impozantan frejm. Talking 'bout capped delts... No odoh u oftopik totalni.
  17. Vidim da je u full treningu Nedeljković. Ko zna možda on zaigra danas.
  18. Ne mora da ima 130 kila na svoja 2 metra da bi bio jak,
  19. Bojdo

    NBA 2023-24

    Divac i Radja su sa 100 kg igrali u eri "teskasa".
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...