Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Pa nije. Kad se kaze da nije sve u Partizanovim rukama to bas to znaci, da Efes sa dve pobede prolazi dalje nezavisno od rezultata Partizana. To bukvalno to znaci kada se napise da ne zavisi od Partizana.   Ovo drugo sto si napisao se sve slazem, da je veoma realno da Efes jednu izgubi a da Partizan dobije dve, ali to ne menja na ovome sto sam napisao iznad. Od Efesa zavisi.
    • A zasto ne bi zasluzili? Da li smo mozda igrali necasno? 
    • Kosovo ulazi u Savet Evrope... Dabome, treba Srbija da se bavi Dinkom. Vucic ima pripremljen scenario za sva buduca zamjavanja dok on poptpisuje, prodaje... Naci ce nekog Peru i dace mu sline novce da na nekakvom forumu, tribini u Zenici kaze da Srbija mora da se podeli na 10 oblasti jer je opasnost po mir. Izmislice neku fantomsku bugarsku organizaciju sa sloganom Pirot i Bosilegrad su bugarski i oblepice ove gradove plakatima. Osvanuce u Bukanovcu tabla ulica Adema Jašarija... Stara baraba Čanak ce ponovo zabaljezgati o grbu, himni Vojvodine.. Pa sve te NVO koje Vucic stalno naziva izdajnicima su u najdubljem dilu sa njim. A za to vreme Dobrica sedi u Bgd gde sedi. Za to vreme SNP, kojima sam pun nade dao glas, ulazi i skupstinu posle pokradenih izbora i dobijaju 6000 eura, tako valjda bese, po poslaniku. Da li te pare ulazu u dalje razvijanje stranke, da li sire infrastrukturu, ima li ih u Gadzinom Hanu... Ili su jedini troskovi plakati, flajeri  bilboardi. Ma njima je super sada, malko svadje u parlamentu i cuveno "ala im je Miki odbrusio"  Doci ce bgd izbori, opet ce biti pata karta, Nestor "necemo ni sa jednima, ni sa drugima" ce biti neutralan i sacuvan za nexr sezone ove sapunice. A da ne bi građani prestonice trpeli, stvorice se samo nekakva komunalna koalicija snp i sns. A gde smo mi, naivni, što smo se dizali n. a Hej Sloveni...Rekvijem
    • Ako je negde Partizan bio dobar to je na pozicijama 4-5, ne samo ovu utakmicu. Naravno, hendikep je sto nema Ledeja jer je medju 3 najbolja igraca tima, ali njegov izostanak je nadoknadjen koliko toliko. Svega sest igraca se upisalo u strelce, na kraju se sve igralo na Pantera sto je bilo pogresno jer covek nije mogao da dise. Onaj Walkup je nenormalno spreman, igrao je celo drugo poluvreme strasnu odbranu i imao sam utisak da moze jos jednu celu utakmicu da odigra na taj nacin bez problema. 
    • Ma realno nebitno… igraci su roboti koji moraju da resavaju sve frustracije raznoraznih sa tribina     🙄
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...