Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Drummond je baš cepanica, čisto da udari ekser u kovčeg Bullsa. Dobra veteranska rola Lovea, izmislio je neke dobre posede. 
    • jebemti drummonda kakva dijabola 
    • Nemam uopste poverenja ni u ovakvu Cedevitu ni u Megu da mogu da na racun opustenosti i leprsavosti nekako dobiju grogiranu i nervoznu Crvenu zvezdu.   Mozda ce ovo zvucati kao jeres u odnosu na ovo sto sam pisao poslednje dve sezone (ili tri), ali bas bih voleo da KKCZ dodje do finala ABA lige jer to onda znaci da postoji nada da ce liga da dobije samo jedno mesto u EL sledece sezone. Ovako, nema sanse da Crvena zvezda sama sebe izbaci pre finala ako ce to da znaci igranje EC sledece sezone.   No, ono sto je jasno je da se ABA liga u poslednje dve sezone pretvorila u cirkus, niko tu vise meceve ne shvata ozbiljno, a ne shvataju se mecevi ozbiljno bas zbog miliona evra od drzave i raznih namigivanja da ce EL da ugine od tuge ako neka sezona prodje bez najvelicansvenijeg moguceg duela ikada.   Covece, kad se samo setim sa kolikom sam nadom ocekivao da pocne 5. mec u seriji prosle sezone, kad ono, kraj prve cetvrtine, rezultat 30:18, poluvreme 54:34, pa jadna Cedevita bi pruzila jaci otpor. Ovo ce tek biti mucno pratiti, to kao da u tenisu svima na Vimbldonu podele po 10 miliona funti nevezano za plasman i to stalno pozivaju iste tenisere, njih 30 (+2 osvajaca nekog manjeg turnira!) sa A licencama i onda gledamo revijalne meceve tokom turnira.
    • Dosta promasenih otvorenih trica Bulsa, Craig je omasio bas 2 wide-open. Mogli su vec i da uhvate rezultatski priklljucak sto Jecmendo kaze, Miami upao u tesku napadacku rupu ali nisu kaznjeni dovoljno utisak je.
    • Nema ova lista blage veze sa realnoscu.   Hajde pogledaj malo bolje te brojke i reci mi svoje misljenje - u kom univerzumu je Zalgiris u boljem polozaju na pocetku sezone u odnosu na Valenciu, Bayern ili Virtus? Po cemu je to Virtus 16, pa nisu toliko losi da im neko pre pocetka sezone prognozira da ce da budu samo ispred Albe i ASVELa.   I KKP i KKCZ su sastavili timove od igraca koji bi bili prve zvezde Virtusa, Baskonie, Zalgirisa, Valencie, Albe, Bayerna, ASVELa. Sa druge strane, ko bi to iz ovih ekipa uopste mogao da igra u prvoj petorci beogradskih projekata? Mozda Evans iz Zalgirisa, ali njega je Zalgiris i izbacio na kosarkasku mapu Evrope.   KKP je ove sezone po kvalitetu igrackog sastava bio daleko blizi Efesu (koji se raspadao veci deo sezone), Fenerbahceu ili Maccabiju (sto neko napisa, hajde da vidimo gde bi bio KKP kada bi sve meceve igrao u Tel Avivu), nego poslednjih sedam ekipa.   Tako da, znam da je tradicionalni sport u Srbiji "jurimo i jare i pare", ali ne moze. Ne moze i ogromno povecanje budzeta i proklinjanje Oca Mirotija sto nije prihvatio nasih posteno zaradjenih 3 miliona po sezoni i dovodjenje skupih igraca i pravljenje svih nasa budalama pricama kako je cilj bio da se nakako klub umuva u borbu za 10. mesto, kao da je to Radonjiceva Crvena zvezda sa sve Jovicem i Kuzmicem kao stubovima i Simonovicem kao prvim strelcem u pitanju. 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...