Jump to content

  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Kako sad vracanje igracko Novakovo ? Nije osvojio AO to moze da nas nervira ali nije ni da je odmah ispao, period AO-RG mu je odavno period pauziranja otprilike, ne moze on da igra 12 meseci na top nivou to znamo odavno da ne ponavljamo masu puta, cuva telo za slemove a u tom periodu ih nema, onda se da u zagrevanje i igra do kraja godine na top nivou. Ove godine izgleda ni slemovi nisu prioritet nego jedino OI - nadam se zbog njega da ce da osvoji to mu je davna zelja i za to ima motivaciju. E sad, treba mu neko da ga malo dodatno motivise za narednih par godina koliko bi on jos mogao da igra na vrhunskom nivou. Obzirom na njegovo da kazemo zdravlje on moze koliko ja vidim ali treba i da vrlo hoce Videcemo RG i W - svi turniri pre RG a su ili otpisani ili ne treba mnogo da ocekujemo, Monako mu je odavno los turnir po rezultatima tu tek pocinje zagrevanje za RG. Mozda ako se Rafa vrati na sljaku u super formi dobije tu dodatnu motivaciju koja mu trenutno ocigledno nedostaje
    • Zamisli Gilespija u KKP, on bi Željka odveo na Final Four odeljenje... xD 
    • Naravno da je skroz ok ako neko ima utisak da je odbrana na Punteru pregruba i van granica dozvoljenog. Ono sto celu situaciju cini jos misticnijom po pitanju sta je zapravo najbolize istini je sto se sudijski kriterijum dosta menja iz utakmice u utakmicu pa tako i sam dojam moze da vara.   Ja imam misljenje o faulovima na Punteru, takodje. Sve je to normalno i u redu, nema potrebe da neko komentarise tudj dojam. Posebno ne u posprdnom tonu.
    • Prvi deo posta na koji odgovaraš uopšte nije bio odgovor tebi.  Topić uopšte nije meni relevantan za priču, on je doveden kao populistički potez i ne treba ga uopšte opterećivati očekivanjima u ABA.  I Tompkins je nebitan. Samo neozbiljan čovek može da očekuje doprinos igrača koji posle više od godinu dana treba da debituje u plej ofu, poptuno neuigran sa timom. Dovođenje takvog igrača je primer neozbiljnosti kluba.  Ja pre svega ne bih stavljao u Ljubljani u tim ni Teodosića ni Nedovića, posle duplog kola, a pred Asvel, pri čemu je i tada i sada bilo jasno da poraz u Ljubljani ne znači mnogo. U pitanju je bilo klasično ziheraštvo Čovića i trenera.  Imamo i suprotan primer. Radonjic je 2016 svesno žrtvovao kup, izgubio lagano u polufinalu protiv nikad slabijeg Partizana, jer je par dana posle toga imao odlučujući meč sa Efesom za plasman u Top 8. Ne nih rekao da je pogrešio tada. 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...