Jump to content

  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Rekoše mi pre neki dan da mi poređenje nije na mestu,ali bojim se da itekako jeste..pa da malo dopunim. Pomenuti nacistički nedeljnik Der Stuermer i njegov urednik Julius Štrajher,kasnije osuđen na smrt, često su pozivali nacističke jurišnike da ulete na fakultete i izbace profesore Jevreje i "nepatriotske" Nemce.   Takođe. Beč, 1938.godina. Studenti simultano blokiraju fakultete sa težnjom da se podele otkazi svim profesorima koji su Jevreji. Aneksijom od strane nacističke Nemačke, počinju da važe zakoni koji štite "rasnu higijenu". Na medicinskom fakultetu u Beču,preko noći je otpušteno 157 od 197 zaposlenih. Ovi naši velikosrbi imaju blanko blagoslov da kadriraju po našim fakultetima u najboljoj tradiciji bečkih hitlerjugend dečaka.
    • Није лош Аранђеловац. Додуше има ихахај када сам последњи пут био, али знам да ми је остао у пријатном сећању нешто  Но стоји и то да је мене лако импресионирати. Рецимо сад скоро био сам за Кладово и одушевио ме је тај мали градић. Све скучено, све ти је ту на дохват руке, а чак и плажу имају где пикају одбојку на песку.
    • Vi nekako retko pljujete jedni druge, vise se fokusirate na igrace (kad zasluze, jel, pogotovo na live temi). Da li je to zato sto vas i nema toliko ovde ili "nismo isti" 😄 nemam pojma, ali nekako nisam to do sada vidjao ovde (napominjem "ovde", druga prica je sirina interneta). Zato je generalno i prijatnija atmosfera ovde. Bez obzira na (ne)uspehe.    Pogledaj nasu temu (ili bolje nemoj), tamo se pljuje kao maksim po diviziji 🙂 ne biraju se ni mete ni sredstva 😄 
    • Koliko god paradoksalno zvucalo, mislim da su i Ronde i PR sada postale otvorenije trke. Alpecin je realno slab tim da kontrolise trku, a ne verujem da postoji neko bi zeleo da im u tome pomogne, pogotovo na Rubeu gde imaju i prvog i drugog favorita. Borba za beg ce biti paklena na obe trke. Lidl jeste izgubio Stojvena, ali moraju da idu na taktiku haosa, Skujins, Milan, Pedersen, cak I Kirs, moraju da pokusaju da budu u svakom napadu. Slicnu taktiku ocekujem i od UAE pa i od Visme ako je Tratnik zdrav i oni imaju 4 vozaca koje mogu da guraju u napade. Nece biti nimalo lako Alpecinu i MVDP-u da to sve iskontrolisu. Imamo i jakog Tarlinga, Betiola, Dekatlon ima dobru sezonu, Kvikstep je slab, ali nije nemoguce da recimo Asgren opet bude u pobednickom napadu.     Sto se tice Rajovica, on sigurno vozi RVV, trenira sa Mohoricem i Rajtom trenutno na putevi Flandrije. Sto se Bahreina tice, oni bi trebalo da imaju dobar sastav za ovakve trke, ali nekako uvek uspeju da u odlucujucem trenutku budu na pogresnom mestu u pelotonu. 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...