Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Mnogo je cca 2x20 miliona eura ulozenih u blizance samo da bi se odlucilo koji ce od njih osvojiti lokalna takmicenja, koji bi iovako osvojili i sa desetak puta manje para jer u drzavi nemaju nijednog rivala, a u regiji 2 polurivala. Euroliga je jedino merilo.  
    • Mislim da je gotov, jer je on bez fitnesa nista. Ako jedan De Minor koji nema nikakvo oruzje samo na spremnost uspe da ga pocisti, to je cao djaci.   Nece on stici u drugu nedelju RGa. Nema dovoljno vremena da se spremi.
    • Ako mi išta smeta kod naših navijača, smeta mi što jedan (ne mali broj) istih kritiku i nezadovoljstvo za rad uprave dovode u vezu sa nastankom "evroligaškog Partizana" ... Pojava takvog Partizana je naš klub u njegovoj formi i konceptu poremetila i zarotirala za jedno 1°... Sve ono što se isticalo do tada kao USPJEH a to su trofeji u velikom broju, % domaćih igrača, navijači, nivo konkurentnosti u EL sve to imamo i za ove dvije godine u društvu jakog rivala... Šta se promjenilo? 5/6 trofeji, domaća osovina je i dalje tu, navijači ko navijači - na nivou... Uložene su veće pare - dovođeni su skuplji stranci, rezultati u EL izostali-OPET...  I naše nezadovoljstvo, koje je VIŠE NEGO OPRAVDANO može jedino osnovano da se bazira na relativnom neuspjehu u EL (jer to je jed(i)no ozbiljno takmičenje, gdje  se takmičimo sa ozbiljnim gradovima, klubovima, sistemima)... Namjerno kažem "relativno" jer je u odnosu na ovo 16 mjesto sa 11-23 onda prošlogodišnje 9, 10  sa 17-17 uspjeh, zar ne??... Nikakve veze Partizan nema sa nama ali ama baš nikakve, šta mijenja prošlogodišnji top 8? Ove 11.?... Šta bi bilo npr da su oni 17. ove sezone??? Naša politika bi bila ispravna??? Naš najveći problem je to što mi ne uspjevamo da podignemo nivo organizacija na veći nivo i što je evidentno da mi djelujemo konfuzno i sa ozbiljnim novcem... Partizan? .... Ni da nas dotakne... 
    • Ovo su hteli, mislim da nista ne menja, ali ovo je bio prvi predlog. Ponos malopre prica da je ova ponuda zakasnela sto meni licno vredja inteligenciju - iz te izjave direktno proizlazi da smatra da bi dodatna dva meseca bila dovoljna da se glavne preporuke implementiraju, a ovako je premalo vremena. Prvo, ovde je potrebno ko zna koliko godina, a ne meseci, za stvarne promene klime, a za ove tehnicke stvari je potrebno par nedelja ukoliko vlast upali masinu i bez diskusije pousvaja sta treba a to smo vec vidjali vise puta. Znaci Ponos kaki. Ukoliko se desi da ne dozvole izlazak Dragan Djilas treba da se obelezi kao saradnik Aleksandra Vucica kao i svi oni koji stanu uz njih, jer je bojkot najretardiraniji moguci izbor. Pogotovo sto su ovo lokalni, dakle najmanje bitni izbori.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...