Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Opet se pise napamet, umesto da se ode na sajt i proveri tabela.   Ako Efes dobije jednu, a Baskonia izgubi obe, onda je Partizan sa obe pobede najvise deseti. Efes, Partizan i Baskonia bi imali po 2-2 u medjusobnim duelima, ali Efes ima +21-7+6-10 = +10, dok Partizan ima -6+10-1+4 = +7.   @Kooineeperk Na stranu sto se uopste ne slazem sa prosirenom verzijom zatvorene EL (jer ne zelim da BG projekti vecno budu deo iste, treba i drugi klubovi da dobiju svojih pet minuta), sto se tice ovih kalukalacija, Fener ce svakako ostati iznad play in zone jer ce nakon ovog kola imati +1 u odnosu na Maccabi, bolji medjusobni skor u odnosu na njih (jer su ih onomad razbili sa +35 na neutralnom terenu, ako i treba!) sto je kraj svakih daljih kalkulacija jer Maccabi tesko da moze da pobedi u Barceloni.   Tako da ce taj mec biti presudan za Efes da nekako spasu sezonu tim plasmanom na 9. mesto, dok Feneru taj mec ne donosi nista - ne mogu da budu u prve cetiri ekipe i ne mogu da budu ispod sestog mesta.  
    • Evo vam svih najrealnijih kombinacija (da vi dobijete obe, a Efes samo jednu).       
    • Prije će Partizan izgubiti od Albe nego što će Efes dobiti Fenera u gostima.Ako dobijete Albu i dalje ste u igri pa i za 9 mjesto jer Baskonija vjerovatno gubi obe.E sad koliko ste zaslužili to je već druga priča..
    • Niko ispod osmog mesta ne zaslužuje šansu koju će u plej inu ipak dobiti, što pokazuje sav besmisao plej ina. Što je najgore, lepo je rekao Panter pre početka sezone, imaš 34 kola, šta tabela kaže na kraju to je to, prvih osam idu dalje, doviđenja. Makar i mi prošli dalje, isto mislim, ni mi, ni Baskonija, ni Efes, ni Armani, ni Žalgiris, ni Valensija, niko ne zaslužuje da bude u plej ofu ispred Virtusa i Makabija (poseban naklon za njih, cele sezone igraju bez domaćeg terena i nisu pali, svaka čast).
    • Pa i dalje je sve u Partizanovim rukama. Realno gledano.    Realno je da vi dobijete obe do kraja, a Efes da izgubi od Fenera u gostima jer je Fener nenadjebiv domacin a i bore se da ostanu iznad play-in zone. I onda imate po 16 pobeda i Efesu nikako ne odgovara ukrstanje samo sa vama (jer vi uz 1-1 vi imate bolju medjusobnu kos razliku). Mora jos neko da bude ukljucen u minitabelu da bi oni uspeli da se nadju iznad vas. Ali ja ne vidim ni jednu takvu kombinaciju.    Valensiju i Bajern ne uzimam u obzir, jer racunam da Valensiju dobijate pa ne moze do 16 pobeda a Bajern i sa obe pobede ne moze do 16 pobeda ukupno (taj metak ste izbegli).      Onda jedino ove mini tabele ostaju (za 16 pobeda):          10   Partizan    1    1    6 11    Efes    1    1    -6 * ovde racunam da je Baskonija dobila barem jednu svoju i izbegla ukrstanje     9     Partizan    2    2    9 10    Efes    2    2    8 11    Baskonia    2    2    -28 * ovde racunam da je Baskonija izgubila obe svoje pa se ukrsta sa vama i Efesom a niko drugi nije dosao do 16 pobeda.      9     Partizan    3    1    23 10    Efes    2    2    -28 11    Zalgiris    1    3    22 * ovde racunam da je Baskonija dobila barem jednu svoju i izbegla ukrstanje ali je Zalgiris dobio obe svoje     9     Partizan    4    2    26 10   Zalgiris    3    3    40 (ide dalje jer ima bolji score diff sa Efesom) 11    Efes    3    3    -14 12    Baskonia    2    4    -63 * ovde racunam da je Zalgiris dobio obe svoje a Baskonija izgubila obe svoje     9     Partizan    4    2    34 10   Zalgiris    3    3    49 (ide dalje jer ima bolji score diff sa Efesom) 11    Efes    3    3    -42 12    Armani    2    2    -24 * ovde racunam da je Baskonija dobila barem jednu svoju i izbegla ukrstanje a Zalgiris i Armani obe svoje     9     Partizan    2    2    17 10   Armani    2    2    -1 11    Efes    2    2    -16 * ovde racunam da je Baskonija dobila barem jednu svoju i izbegla ukrstanje, Zalgiris nije uspeo da dobije obe ali Armani jeste     I najludja kombinacija sa cak 5 timova izjednacenih sa 16 pobeda: 9     Partizan    5    3    37 10    Zalgiris    5    3    67 11    Efes    4    4    -24 12    Armani    3    5    -52 13    Baskonia    3    5    -57 * ovde racunam da su svi dobili po 2 (Zalgiris, Armani, Parizan), Baskonija izgubila obe svoje, a Efes dobio jednu. Partizan ide dalje sa Zalgirisom i ispred njega je jer imate u medjusobnom +1 kos razliku.      Valjda nisam nigde pogresio i nisam omasio jos neku kombinaciju.   
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...