Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Šta je konkretna ideja da se petlja razbije, može li iko ovde da napiše.
    • JJJ iliti reinkarnacija musketara, bolje igra kao starter nego kao rezerva, to je vec primeceno.Cikago se raspao odmah, dok je Kingsima trebalo vise vremena. Marej i Elis podbacili, klupe nema, dok je klupa Pelikansa bila odlicna, plus dobra odbrana i tranzicija.
    • Koliko znam, kad god se vrši obdukcija telo se zatvara u limeni kovčeg i tako daje rodbini radi sahrane. E, sadznačajno je ovo: nisam registrovao šta kažu, otkud informacija, ali svakako je dobro da ima kanala dođe do javnosti.
    • General Anton Tus ili admirali Sveto Letica i Stane Brovet sluzili Karadzicu i Mladicu?! Titu svakako jesu. I to su oni koji mi prvi padaju na pamet i za koje verujem da si cula. Gde su svi oni koji su bez pompe napustili JNA, presli u novostvorene vojske republika koje su se odvojile od yu, otisli u inostranstvo da voze kamione i rade na baustelama, trazili prevremeno penzionisanje ili protiv svoje volje oterani u penziju, oni koji su zatvarani iz raznih glupih razloga, a zapravo zato jer su ocenjeni kao nelojalni i nepouzdani, pa onda naprasno pustani iz istraznih zatvore cim bi potpisali raskid ugovora… Da ne pominjem one koji su izvrsili samoubistvo, verujem da je svako cuo bar za nekog.  Svega toga je bilo na svim nivoima, ne samo medju admiralima i generalima. Ni HV i Armija BiH ne bi mogle bez profesionalaca iz JNA. Za sve te ljude, koji su izabrali najcasniji put od onih koji su im bili na raspolaganju (a nije ih bilo mnogo i nisu svi imali iste mogucnosti) uglavnom niko nije cuo, a i zasto bi? Ali je ceo svet cuo za Mladica koji je pre rata bio prilicno sitna riba, a onda iskoristio onoliko prostora u toj vojsci preostalo nakon svih gorepomenutih cistki, da se krvavim slovima upise u istoriju bescasca. Da se razumemo, ne mislim ja da ovima koje ovde pominjem treba dici spomenike. Samo zelim da se zna da se izmedju 89 i 92 ta vojska toliko promenila da od nje nije ostalo skoro nista od one prethodne. Traziti u njoj neki kontinuitet je isto kao traziti kontinuitet izmedju ex yu i Srbije. Nidje veze. 
    • Evo i ovde da napišem.    Društvo, danas su u Cineplexx-u ulaznice 250 rsd. Za sve projekcije i sve formate.    Tako da ako stignete, iskoristite     P.S. Kad se setim da sam za Dinu u IMAX formatu dala 1700 rsd (sa sve kokicama i vodom) a sad može za 250 rsd, jep'te se... 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...