Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Jovanović i Saldanja su jedini igrači za koje bi neko poslao ponudu u celom ovom timu Partizana i prva takva na leto će se 99% prihvatiti. U poslednje vreme se forsira i Baždar, ne bi me čudilo da ode među 23 igrača na EP, samo da bi se i on uvalio nekom na leto.   Sve ostale igrače niko ne bi pokupio ni ispod Plavog mosta.
    • Ako opozicija izlazi razjedinjena i polovicno, imam tri opcije: Ostacu kod kuce Idem da ponistim svoj glasacki listic Idem da glasam za Vucica - bez zezanja, neka nas jebe jos 4 godine samostalno, neka ima neki privid toga da je Beograd za njega (naravno nece jedan moj glas to promeniti ali mozda bi mogla neka silent kampanja da se napravi). I opozicija da se na taj nacin kazni, jer bolje ne zasluzuju ocigledno. Trebalo je ili svi na izbore ili svi u bojkot. Nema trece. 
    • Nije neočekivano bilo da će na većem uzorku doći do nekog ovakvog derbija. Zaslužena njihova pobeda i korektno suđenje.   Krenuli smo OK. Dobra postavka u napadu, par šansi iz kojih je mogao opet da se da gol u ranoj fazi utakmice ali ovaj put nismo imali sreće. S druge strane komšije su ovaj put dale dva gola iz jednog šuta ka golu i time faktički zatvorili utakmicu. Duljaj potpuno omašio sa Filipovićem na beku koji je valjda kao defanzivniji igrač i neko ko igra i štopera trebalo da zatvori tu stranu, a oba gola su došla posle njegovog lošeg postavljanja. Aranđel je u poslednje vreme u dobroj formi i bolji je od dva loša beka te je time još neshvatljiviji potez Duljaja. Kasnije, kada je Filipović pomeren na štopera, a Aranđel ušao na beka to je već malo bolje izgledalo.   U drugom smo krenuli toliko visoko, onako kako mi znamo, kao muve bez glave i kao da protivnik neće imati želju da pređe pola, da je pozadi duvala potpuna promaja. Njihov treći gol je bukvalno visio u vazduhu. Srećom je preko puta ziheraš na klupi koji je previše oprezan i uplašen pa se povukao sa mnogostruko jačim timom i izvršio izmene kao da je preko puta Siti, a ne ovakav jadni Partizan. Da smo igrali protiv Čuke ili TSC-a i da smo gubili 2:0 garantujem da bi se sa našom odbranom utakmica završila tipa 4:1 ili 5:2 za protivnika.   Jovanović je blago ovog tima i jedina prava klasa i igrač koga treba zadržati po svaku cenu. Odbrana nam je užasna, bukvalno cela linija. Ima tu povremenih bljesaka ali niko ne zaslužuje da bude u prvoj postavi. Problem je što smo tanki i na zadnjem veznom. Odlaskom Belića izgubila se tu čvrstina. Ovusu je prosečan igrač ali sinoć je bio solidan. Kod njega je problem što ponekad igra previše rizično i ležerno za tu poziciju. On bi takav trebalo da bude malo više napred, a da uz sebe ima nekog osigurača. Dodatni problem je što Severina ne voli previše da se cima u odbrani, Zahid ne pomaže previše, Natho takođe kada uđe jer godine jbg...tako da nama ta loša odbrana kreće zapravo od veze i toga što imamu masu sličnih igrača koji moraju zbog toga da igraju na pozicijama koje im ne odgovaraju i onda se ti problemi nastavljaju pozadi. Napred imamo tu brzinu i kreativnost ali to je nedovoljno.   U suštini klub nam je u buli odavno. Uprava ne postoji. Ne znam ni čemu da se nadam iskreno na leto osim da se eto fokusiram samo na igru i kao zanemarim sve ostalo. U boljoj smo poziciji u odnosu na ranije sezone. +7 u odnosu na TSC 6 kola do kraja. Čak i uz eventualni poraz od njih ostaješ na +4 sa pravom na još jedan kiks u posednjih 5 kola. Biće umetnost izgubiti drugo mesto ali ne bi me iznenadilo.   Na leto mora totalni remont odbrane da se izvrši, pojačavanje veznog reda čvršćim igračima, a verovatno ćemo morati da dovodimo zamene i za Saldanju i Baždara.
    • Obzirom da nova.rs, danas i N1 prati i čita maksimalno 3-4% srpskoga življa, može se smatrati da nije ni dospelo obzirom da nije završilo na pinku, informeru, telegrafu......
    • Nadal vs Blanch. ATP #512 vs Blanch ATP #1028. Isto to mora da je neki rekord, bar na ovom Masters nivou. 🤔
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...