Jump to content

  • Topics

  • Posts

    • Real je vec osvojio, ne mora da se gleda do kraja. PSZ i Dortmund su ekipe pre za Ligu Evrope od pre par godina nego za LS. Bas sokantno da su stigli dovde. Pogotovo to mislim za PSZ, Dortmund kao i nekad moze odigrati lepo, na mahove tecno, ovaj PSZ je pun bezveznjakovica teskih.
    • Bukvalno sve zavisi od toga kako igraju odbranu. I od meca do meca, i celokupni nastup na turniru. Maltene je nemoguce pobediti ih ako im sudije dozvole odredjeni kriteirjum za odbranu, ili se sami izbore za njega. Ubiju svakog protivnika u tih nekolko minuta kad protivnik gubi drilbing cim prevede loptu, jedva popuni 6.75 sa 2 igraca, a igra se uglavnom desava na 7-10 metra od kosa. Ubiju tu protivnike u pojam, napune se samopouzdanja, nabrzinu naprave ogroman + Bukvalno cheat code... Meni je ovo pozivanje Embiida jako jadno. I sa njihove i sa njegove strane.
    • Mislim da je Edwards super lik ovako i da ima puno respekta za ove matoraće, ne verujem da on može tu da bude neki problem ali neki Booker, AD, Embiid i slični bi mogli biti nezadovoljni svojom ulogom. Slažem se donekle i sa Mekom, LeBron je ovde ipak neko ko je prva zvezda i najveća diva koja će želeti svetla reflektora za sebe, nema nekog većeg egoiste poput Kobea nekada da tu unese neku nivelaciju, Steph i KD nisu ti likovi, Kawhi iz not impressed a ostali ipak nemaju takav CV da budu alfa mužjaci ovde. Ali ako sve klikne, čak i na 80% realnog nivoa ovi Ameri mogu da pregaze svaku ekipu baš ružno.
    • Ta prica o legitimitetu je potpuno suplja. Njima je legitimitet nebitan. Niti ih bojkot zulja, videli smo prosli put.   Bojkot je ocajna opcija jer im predajes sve da rade apsolutno sta hoce, a vaninstitucionalna borba nije moguca jer ne postoji dovoljno velika kriticna masa.   Druga stvar, sa svom kradjom, oni su u Beogradu knap. Sada nece moci da pokradu koliko su prosli put i opozicija, objektivno, ima sanse da osvoji vlast. I sa ovakvim uslovima.   Bacati to zbog nekog imaginarnog legitimiteta je suludo.   I da im ga dajes, koga briga - ako osvoji SNS vlast u Beogradu, nastavice se ono sto se i sada nastavlja, to je lokalni parlament, who the fuck cares.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...