Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.3k
      posts
    2. 133.7k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 130.9k
      posts
    2. 626k
      posts
    3. 94.1k
      posts
    4. 25.9k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Fric pobedio u tajbrejku odlucujuceg seta sa 7-1. Preokrenuo mec od 0-1 takodje. Kad je servirao za opstanak u mecu, uspeo je da izvuce 0-30. Pristojan mec je odigrao. Konacno je pokazao karakter, nije Draper naivan igrac.   Kako je odjednom pao, nakon 6-2 i mec lopte na servis Runea u 1/8 IW-a, izgubio je taj mec a potom od Seyboth Wilda na startu Majamija i od Musetija na startu MC. Pao je i na 15to mesto i definitivno posle dobrog otvaranja sezone i najboljeg rezultata na AO nije opravdao ocekivanja. Delray Beach je ok, ali premalo poena generisano sa americkih mastersa. Izgubio je i od Arnaldija na startu 500ice Akapulka takodje na tvrdoj.    Sada protiv Garina koji je trenutno 106. a lagano je resio Zvekija u 2 seta. Ima 1-1 sa Garinom na sljaci. Sansa za dobar rezultat svakako.   Duci resio Fisa u tri seta, izdao bekhend mladog Francuza a i podloga par puta ga zeznula i zakazao megdan sa Cicinjom u SF. Dobar Duci, dobio je i Ambera ovde
    • Nelogicno bi bilo da klubovi iz Beograda igraju u unutrasnjosti Srbije, jedino da se ti klubovi kompletno presele, "fuzionisu" sa FK Loznica i FK Timok, pa da imamo nove superligase.   No, tu je problem sto niko ne zeli da se seli u Loznicu, svi bi u Beograd, taj Cukaricki koji bi sebe preimenovao u Loznicu bi se raspao, ne bi vise imao omladiiski pogon, kroz 2-3 sezone to bi stvarno bila FK Loznica koju bi presisali Vozdovac, Zemun, Zvezdara ili BSK.   Nema u Srbiji mnogo potencijala za profesionalizam - samo Vojvodina, Radnicki iz KG i Radnicki iz Nisa, eventualno Spartak i Napredak i to je to. Problem je sto sve sto ova vlast radi je da sminka mrtvaca da izgleda kao da je ziv i zdrav pa tako imamo beogradske klubove koji nisu smetnja FKCZ i FKP + projekte iz malih mesta koji ni u ludilu ne mogu da racunaju na neku evropsku perspektivu ili bilo sta vise osim par sezona u eliti i nakon toga, gasenje kluba. Ovih pet klubova koje sam pomenuo nemaju gde da igraju, nece ni imati gde da igraju, nikoga nije briga gde igraju i svi zajedno mogu da ispadnu u trecu ligu i niko ne bi ni primetio.   Jer, lepo je videti Radnicki i Vojvodinu na pozicijama 4 i 5 u srpskom fudbalu, ali sta to vredi kada ce evropske meceve morati da igraju u Beogradu ili po nekim selima?
    • Kakvo je june ovaj Ubre, neopreznim kung-fu potezom osakatio Jimmya. Nije to to bez plejof Dzimija, a i Rozir ne igra, mozda je i bolje da izgube od Cikaga i ispadnu i zalece se. Delovalo je da ce se skupiti zdravi u pravo vreme, ali nista od toga. Hvala @freethrow sto mi je ispravio prognozu na Cikago, na kraju sam ubedjen da cu proci i kao Darko koji je hteo da mu se izmeni na ATL protiv CHI (i ja igrao na ATL, iz nekog razloga sam istripovao da losiji seed dobija dodatni poen vise, ne znam sto) --> I da ce Majami kuci na svoj culture da izvuce ovde tesan mec, al aj videcemo. Nekako mi se ne gleda pogibija protiv Bostona bez ipak 2/3 najbolja igraca. Herroa stvarno vise na staru slavu ne mogu smatrati nekim game-changerom. Talenat ima, ali dovoljan kvalitet za sad nije pokazao, povrede su takodje krivac za to. Ova sezona mi je bas frustrirajuca - tezak poraz u QF fantazija, Lejkersi turbulentni i cesto uzasni, sada je Majami izginuo a tek sledi Denverica. Na sve to, ocekujem i sopstveni debakl u prognozi.    Nema ni Ziona ni Rendla, a evo sada verovatno ni Janisa u R1.         
    • Problem je sto nisu knap, upravo zbog nelegalnih radnji rezima.   Na stranu ideoloska cistunstva koja kazu da samo centar i levo od centra dolaze u obzir ako pricamo o protivnicima SNS (dakle, nista desnica, "njima je prirodno mesto u savezu sa vlascu") i Zika Gojkovic i njegov deo POKS i Zavetnici nikada i nisu bili iskreni deo opozicije i to ne zato sto su kupljeni ili ucenjeni nego zato sto Gojkovic i Djurdjevic - Stamenkovski nikada i nisu imali ambicije da budu ista vise od "malih koalicionih partnera koji dobija svoj deo kolaca".   Nestorovic je SNS covek, bio je deo staba za vreme pandemije, on i ljudi oko njega su malo bolja verzija SRS i nista vise.   Na proslogodisnjim izborima SNS+ su dobili skoro 40% glasova, SPS+ oko 5% glasova, Mi-GIN 5,50%, sve zajedno nesto preko 50%. Opozicione koalicije su zajedno imale 41,5%. Ostatak otpada na NO (pola - pola) i 2,6%, NS + SDS + DjB su na 3,7% i oko 2% imaju SNS privesci od krajnje gradjanskih do krajnje nacionalistickih pokreta.   Dakle, opozicija u Srbiji prvo mora sama sebi da prizna da bi bilo kakva njihova vecina u BG bila prava senzacija, a ne nesto sto je zdravo za gotovo pa se dozvoljava raznim Jeremicima, Tadicima i Radulovicima da opusteno tvrde da su opozicija, a da izlaze samostalno na izbore. NS je morao da se ugura u NADA koaliciju, a SDS u SPN, svi ostali koji nisu hteli je trebalo mesecima prozivati da su saradnici rezima, a ne nekakve "trece opcije" i slicne nebuloze.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...