Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.2k
      posts
    2. 132.2k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 129.6k
      posts
    2. 619.1k
      posts
    3. 93.9k
      posts
    4. 25.6k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.6k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.1k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Izgubili smo od daleko bolje ekipe i pravo je čudo da nismo ranije izgubili, tj samo nas je splet okolnosti na kraju druge četvrtine i naša možda i najbolja četvrtina (treća) ove godine sprečio da i ranije vidimo koliko smo ispod najboljih ekipa Evrope.   Najbolje ekipe prvo apsolutno ne spuštaju gas svih 40min, bilo da to rade kroz napad bilo da igru crpe kroz odbranu kao Oli večeras. Jedini moj problem sa utakmicom večeras je naše nedovoljno adaptiranje na njihovu odbranu - ako oni biju, gde su naši da isto tako pritisnu NWG ili Canana? Odgovor - ima ih ali ne mogu takvu odbranu da igraju u kontinuitetu. I kad je odigraju, skoro po pravilu sledi brainfart u napadu. I tako, cele godine ista priča, toplo hladno, malo ih uništitiš ali zato kad upadneš u rupu, nema vađenja.   Nije ovo nikakva katastrofa, više nam je svima dobra lekcija šta nam fali da budemo konkurentni. A fali nam od svega po malo, i to ovim redom:   1. Koncentracija; 2. Donošenje odluka; 3. Domaća podrška - tu je Kari u pravu, ni na vidiku mladih igrača koji bi i u potencijalu mogli biti makar granični EL igrači. Ovi koje trenutno imamo nisu EL kvalitet, sem Alekse koji je ipak ništa više nego donji deo sredine tabele EL igrača; 4. Two way players - za kog igrača u ekipi možete reći da igra vrlo dobro u napadu ali i vrlo dobro u odbrani?; 5. Uspostavljanje sinergije tribine i igrača - iz raznoraznih razloga mi to ove sezone nismo uspeli.   Naravno, još nije kraj i mrtve ćemo sabirati na kraju sezone, ali nas u principu čeka veliki rebuilding. Ja bih ipak probao da zadržim i PJ-a i Frenka i Bruna (ako se ne varam, on ima višegodišnji ugovor), uz Pantera i Ledeja eto osnove. Kapiram da je cela domaća osnova sem Balše bivša, a ne vidim ni kako Naneli ostaje. Dakle, moraš dovesti pola tima, od čega moraš naći solidnu domaću osnovu na krilu, pleju, beku, plus ta dodatna ekipa mora da ti da i iskustva i kvaliteta da možeš odmah biti konkurentan, što je realno teška priča...
    • Moze sigurno, ali je pitanje da li mogu da proizvedu dovoljno mali i lagan uredjaj i jos gore, da postave celu proizvodnu liniju. Ne verujem da se zamaraju preterano time, Kinezi su tu da im dostave elektronike u beskonacnim kolicinama. 
    • Koliko je jadan klub kojim rukovodi Čović, vidi se iz činjenice da smo mi digli ruke od EL još posle Barselone, a nakon toga smo imali tri poraza kod kuće i poraz od Bajerna u gostima, dakle uz povoljan raspored smo mogli da bar budemo u igri do kraja i da igramo takmičarske utakmice. Umesto toga služimo za podsmeh.
    • Ovo su dva kontakta od strane dva različita igrača. Prvi sviran kao faul, vrijeme se zaustavlja. Drugi ako sudije smatraju da je isto za običan faul se zanemaruje pošto u mrtvom vremenu može biti samo nesportska, tehnička ili diskvalificirajuća, a ako smatraju kao u ovom slučaju da ispunjava jedan od kriterija za nesportsku onda se svira i to su dvije sankcije za dvije različite pogreške. 
    • Ma nema veze... Pozdravi prijateljicu, neka se ne brine, svakom se desi trenutak slabosti...aaa bgm taksista me ozbiljno zabrinjava... 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...