Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.3k
      posts
    2. 133.7k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 130.9k
      posts
    2. 626.1k
      posts
    3. 94.1k
      posts
    4. 25.9k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Plavsic je ili lazna opozicija (covicev bot) ili ne poznaje bas najbolje kosarku i preterano ide u ljubav ka domacim igracima. Smarta i Gilespija da tako pljuje, 2 igraca koja su kao s marsa pala u luzersku i rastimovanu ekipu u svim patametrima. U normalnim sistemima i klubovima bi obojica i mogla da imaju neku ulogu i da budj korisni po meni. Ali bitno je da svi ostali igraci i ceo koncept tima nisu krivi, nego eto Smart, Gilespi nisu igraci za Zvezdu...
    • Ovo gostovanje je delovalo kao da je Covic sa onim zetom sto je tukao Andjusa pa posle zbrisao u Ameriku i ukrao lovu, gepekovao Plavsica, doveo ga tu u studio i stajao iza kamere sa pistoljem.   Sramota je sto Covic misli da moze generalno ovako da se ponasa, bez obzira na to sto je Plavsic gnjida, koja mu je verovatno titrala jaja, pa u jednom trenutku prestala. U celoj ovoj slici treba uzeti u obzir i uredjivacku politiku SK koja je maksimalno opoziciona, pa se vrv Plavsa nasao u nezavidnoj situaciji, izmedju dvojice gazda.    Nerealno mi je da mu je SK kad vec tako opozicioni razmislja daje ikakav prostor da bilo sta prica na njihovoj televiziji. Ovakav monolog moze da drzi kad upali lnstagram live, doslovno sramota za jednu emisiju da se ovo dozvoli. Trebali su na pola ovog njegovog drzanja slova, jer je neko odlucio da ga iskritikuje da samo prekinu prenos i kazu mu - tamo su vrata.   Ali Srbija jbg. Svakako, Covic je na tankoj uzici, cim mora ovako da se pere po televiziji i daje sam sebi autogolove. Za sad ga samo jedna, nazalost veoma vazna struktura u CZ, drzi, ali pitanje je koliko jos.   I posle se cudimo sta se desava u KKCZ. S Covicem je dijalog nemoguc. Ja ne mogu da zamislim situaciju da on popusti treneru, ako misli drugacije. Teorije nema. 
    • Ima li negde da se pogleda gostovanje?
    • Odraz ljige, bahatosti, bezobrazluka, nevaspitanja i bilo kakvog osećaja i stida se moglo videti u emisiji od strane moralnog gmizavca. Došao u emisiju da se svađa a ne da diskutuje. U tom njegovom brlogu je teško igrati ali treba odati priznanje Plavšiću i Aleksiću jer mu nisu ćutali i bili su spremni. Gmaz napadne Plavšića jer u tekstu piše kako je Zvezdi postalo bitno da samo pobedi Partizan a on krene da se breca kako je to laž i da nije istina. U narednoj rečenici kaže kako je Gilespi dobro pojačanje eto samo zbog one utakmice protiv Partizana i smeje se na tu konstataciju. Jad i beda od amebe jer to nije ljudsko biće. Elem, nešto dobro u svemu jeste da mu nije uopšte prijatno od ove sezone i utakmice protiv SC. Ova,, hajka" mu je poprilično prodrmala kavez. Nadam se da ćemo ostati istrajni u tome pa da se na sledećoj čuje i njegovo ime. I ako očekujem plaćenike na svakom delu Arene kako bi sabotirali bilo kakav pokušaj nastavka ove priče. 
    • Gledam podkast i samo jedno mi prolazi kroz glavu...gde mi živimo, jebote. U ovoj zemlji postoje Vučići na raznim nivoima.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...