Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.2k
      posts
    2. 132.2k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 129.6k
      posts
    2. 619.2k
      posts
    3. 93.9k
      posts
    4. 25.6k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.7k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.1k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Nista gore od dobronamernih komsija. 
    • Šta vam rade. 😄 Ako mislite da se ne igra čvrsta pa i gruba odbrana na drugim iso strelcima varate se. Po meni je inače igrač kojeg najviše "biju" u evroligi Markus Howard, to je uglavnom neka "delavedova na stephu" odbrana, još on mučenik igra bez puno driblinga za razliku od Puntera i sličnih ballstoppera. Lik je inače izveo manje bacanja od Puntera iako je odigrao 6 utakmica više, a često se kompletna napadačka igra Baskonije svodi na njega. Još je ovde hvaljen Ponitka kako ga je dobro čuvao. Niste objektivni.
    • Možda bi to bilo opravdanje kad se sredstva za El ne bi koristila za višegodišnje ugovore sa domaćom osnovom koji čekaju penziju u klubu (počev od Kešelja pa nadalje).  Koliko se sećam ti si prvi prozivao navijače koji su prestali da dolaze na El, jer ih zanimaju samo rezultati, a sad koristiš suprotan argument, da su bitni trofeji, a ne na šta klub liči. Nije bitan ni top 8 EL, već da klub ne liči na cirkusku družinu i da takmičarski igra do kraja takmičenje na osnovu kojeg je navijačima uzeo velike pare za sezonske karte.  Nema veze sa srećom kad igrači koji se inače povređuju budu povređeni tokom sezone. To nije sreća ili nesreća već očekivano stanje.  A onda se prednost daje navodno bitnim utakmicama u ABA u odnosu na EL. Ljubljana je tu najbolji primer. 
    • Da Pantera ne biju onoliko ne znam sta bi ga sprecilo da svaki mec bude na 30+ poena posto je neverovatan napadacki kvalitet koji poseduje i pogadjanje iz svih mogucih situacija preko ruke. Juce gledam kako uzima neku dugu dvojku dok se njegov cuvar nalazi otprilike dva centimetra ispred njega, ostaje ukopan da ne bi napravio faul i pitam se kako je uopste moguce onda to da se brani? Mislim da je Panter svojim stilom igre u velikoj meri zasluzan za ovu trenutnu situaciju gde ga protivnici cuvaju sa puno kontakta, jer meni je utisak da on taj kontakt i trazi i da generalno lakse ubacuje suteve preko ruke i uz kontakt. Naravno, do neke mere mu to prija, ne bas da mu Walkup izuva patiku i prodje bez faula. Takodje, dosta on i flopuje i za najmanji kontakt se cima i bacaka pa sa strane deluje kao da je napravljen ocigledan faul, ali jok. Na jucerasnjoj utakmici mi se cini da je u prvom poluvremenu bila ne bas cista odbrana nad Panterom, ali je u drugom bila poprilicno cista, a ipak je dobio ona 2 bacanja na kraju za blag kontakt, kao i pre toga jos dva bacanja kada je svesno trazio kontakt Mekisika sa sve isturanjem noge kao da se ne znam sta dogodilo (ispod je ta situacija).    
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...