Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.3k
      posts
    2. 133.4k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 130.6k
      posts
    2. 624.9k
      posts
    3. 94.1k
      posts
    4. 25.8k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.7k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.2k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Ja bih najiskrenije volela da Micića više ne gledam u dresu reprezentacije... Hvala mu za 2019. i Kinu gde je ostao nakon majčine smrti, ali ne želim da dobijem dijabetes ili neku srčanu bolest pre 30. godine.   To znači da na kecu imamo Štefana (zdravog), Aleksu i Topa (valja povesti jednog mlađeg igrača na veliko takmičenje). Avramović ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, jedini može da igra presing preko celog terena. Dobrić i Vanja su nešto najbliže 3&D igračima što imamo i očekujem ih u sastavu.   Pešić je trener starog kova™ i sigurno je da će momci iz Manile kod njega imati prednost na osnovu zasluga. Uopšte nemam problema sa tim jer smo posle 6 godina konačno sklopili tim koji funkcioniše, odlična je hemija i imamo šansu za neki kontinuitet. Naravno, ko može da napravi značajnu razliku kao npr. Jokić može da upadne, ali recimo Lučić uopšte nije takav igrač i ne vidim ga ispred Kobre.
    • manje od entonija
    • Koji to predsednik na svetu u momentu kada mu tim igra za titulu, lagano izjavi da je  trener doveden jer nije bilo boljeg izbora?   Razmislja li iko u ovom klubu o bilo cemu logicnom i razumnom, osim ko je sta rekao u podkastima i napisao u tabloidima?   Moze li jedan razgovor da prodje da covek ne trazi neprijatelja u trenerima, KKP, sudijama, udba, CIA.... ?   Nadao sam se da jedan mesec dok traje borba za pehar mozemo da budemo normalan klub, ocigledno nam je i premija.    
    • Jović već godinama nije najzahvalniji igrač u klupskom sistemu kada se planira roster, pogotovo ako bi trebalo da bude prva ili druga opcija na poziciji (nužno preskakanje i biranje utakmica, opasnost i od duže povrede), ali je za ove turnirske zlata vredan. To je posebno pokazao na poslednja 2 SP-a, plus u onim nekim kvalifikacionim fazama. Jednostavno, stisne zube, motiviše se, ubaci u 5. brzinu, i radi ono što plej treba da radi. No brainer što se mene tiče je njegovo vođenje, i iako Vasa ima veći plafon i nekako je logično da ako ga vodiš dobije ključeve prvog pleja, Jovke bi mogao da bude fin osigurač ako Vasa zatrokira opet.    Slično važi i za Avramovića. Kupio me je nastupima na SP sada, i verujem u njega i za naredno prvenstvo, tako da bi morao da bude u 12 kao neki džoker kombo sa klupe.    Takođe, i Dobrić, s tim da ako ako na 3 budu zdravi i raspoloživi svi oni iskusniji i zvučniji, onda moguće da neće biti mesta za njega. 
    • Najjace kad je pitao Edina i Koleta " ako nije Dusko dovodio igrace, ko je taj koji dovodi? Evo recite" 🤣    
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...