Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.3k
      posts
    2. 133.6k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 130.8k
      posts
    2. 625.7k
      posts
    3. 94.1k
      posts
    4. 25.8k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Deda Kari sigurno nece biti problem tu. Moze da bude samo alfa muzjak LeBron, on je jedina sansa da razjebe ekipu ako se potpuno raspadne i pocne da privatizuje kako ume, sto vidim da moze da se desi, i razjebe tim, e to je jedina sansa.   Da im igra Dzordz umesto njega ne bi niko prisao ispod 20 razlike, u to sam ubedjen. Ovako postoji ta mala sansa.
    • Vraća se uskoro za Sixerse i Melton, on im je jako bitan igrač i nekako playoff tip igrača. Mislim da će Phila rutinski da prođe Knickse koji su baš pojeli govno sa tim drugim mestom. 
    • Pa on je football zeljko a zeljko je basketball mourinho. Sujetne picketine. Sade tikve sa takvima, nadaju se da takvi igraic nece da ispolje svoje predispozicije, i da ce da dobiju samo talenat od njih. A onda kad ne preseku, onda kukaju kako im je neko drugi kriv. Bljakcine. Da ga ne vidim. Pregazen, mrtav, osujecen, preplasen.
    • Kakva defanzivna klinika Anćelotija..u najboljem maniru Čola Simeonea. Napred doslovce nisu postojali,ali prošli su na odbranu. Ridiger doktorska partija sa sve onim majstorskim jedanaestercem na kraju. B.Silva verovatno najbenastiji jedanaestrac kojeg sam u životu video. Ako se puca po sredini onda se ili cepa mreža ili ide 'panjenka'. Batica šutnuo kao pre treninga,ono..golman krene da se zagreva pa mu njegov trener baci par lopti kao dodavanje..bukvalno taj rad. Potpuno ubio momentum ekipi i ukanalio ih mentalno nakon Modrićevog promašaja. Btw,Luka je baš loš izvođač penala. Sad se već može konstatovati da postoji posebna veza između Rodriga i ovog takmičenja. Inače,nedugo nakon utakmice na španskom radiju je gostovao (državnom) psiholog koji je savetovao antimadridiste kako da prebrode još jedan Realov prolazak. Živa istina. Voleo bih da osvoje Bajern ili Borusija,ali ovo verovatno ide ka finalu Madrid - Pariz,a titula svakako ide Realu.  
    • Uopšte nisam siguran da su kao ekipa time na dobitku, čak i bez odlaska u krajnost da Edwards popizdi jer deda Curry igra ispred njega samo na ime i stare zasluge i krene da kisjeli atmosferu u ekipi.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...