Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.4k
      posts
    2. 134k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 131.9k
      posts
    2. 627.7k
      posts
    3. 94.2k
      posts
    4. 25.9k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Jos jednom, sisoje je u 60 i nekom minutu pokusao da zatvori utakmicu i samo ga je fantasticna intervencija Glazera kod suta Nikolica spasila od ulaska u muva bez glave mod do kraja utakmice. Ono kako su se oni otvorili na pocetku drugog se kaznjava sa barem 5 komada u mrezi. Svaki napad je bukvalno bila kontra. Sta li je on zamislio sa triom Katai, Ivanic, Serif? Povukli smo se na kraju kao da je sa druge strane Pep, sramota. Ajde razumem kada igramo protiv jacih ekipa ali sisoje isto to radi i protiv ekipa u nasoj ligi. Ako je rezultat povoljan u 60. minutu mi postavaljamo dupli blok. Mozda je to nekima zanimljivo da gledaju, meni nije, ja zelim da se puni boranija do vrha.
    • Ma Kanga vise ne sme da bude deo bilo kakvih ozbiljnih kombinacija, makar u velikim utakmicama. Mislim da nije slucajno da smo primili 4 gola za 110 minuta koliko je proveo na terenu u prva dva prolecna derbija, dok smo ostatak vremena (oko 200 minuta racunajuci i jucerasnju utakmicu koju nije ni igrao) sacuvali mrezu. On ni u prajmu nije vazio za igraca koji moze da drzi sredinu terena sa pozicije zadnjeg/centralnog veznog, zato je uvek igrao iza napadaca iako i tu ima brdo nedostataka. Kada gledas Hvanga vidis igraca koji bi bez problema mogao da igra za neku jacu spansku ili nemacku ekipu, dok za Kangu to nikada nismo mogli da kazemo. 
    • Ne znam koliko je pametno Ivanica gurati u sredinu, on se najbolje snalazi na levom krilu. Mada ni Olajinka juče nije bio loš, na stranu dva gola. Igrao je u odbrani izuzetno odgovorno, a na krilu je bio ubojit. Bio je baš direktan, i kad god je bio sa loptom išao je u prodor, otvarao širinu u napadu.   Oba naša krila su bila superiorna u ofanzivnom delu. Brzina Olajinke i Bukarija bila je glavni adut.   Ne mogu da se Otmem utisku u vezi one izmene Bukari/katai... Covek je ubio monentum, treći gol je visio u vazduhu, a onda izvedeš ofanzivno krilo, koje pravi razliku u vidu Bukarija i uvedes Kataija?????? Ja razumem da igra Katai, kada se oni zatvore, brane rezultat, jer je Katai mnogo bolji igrač na malom prostoru, ali da ga uvedeš kada su se oni otvorili, kada su ostavili livadu prostora, malte ne ljudi digli ruke , predali se, ti izvedeš čoveka koji kakav god da je (sebican), ali i takv pravi razliku...   Ovo je takvo batadjorisanje da ja nemam reci. Pa nismo igrali protiv MANCITY, pa da zatvaraš , polazniče batadjorine škole fudbala.       
    • pretereuje se ovde sa hvalospevima i kritikama. boston je u prvoj utakmici imao 22 trojke a miami 12 (nocas je bilo 23-12 za miami) i boston dobio 20 razlike. ove sezone se samo dva puta desilo da ekipa koja da 23 trojki u 48 minuta u regularnom delu sezone i da izgubi su charlotte hornetsi 2x ;D tako da vrlo tesko izgubiti utakmicu kada se tako dobro sutiraju trojke. slican nacin je bio i prosle sezone kada su ove dve ekipe igrale. miami je od cetiri dobijene utakmice u tri sutirao sa vise od 50% i dali su 16, 19 i 14 trojki sto nije 20+ ali je pomoglo sto je boston vecinom sutirao ispod 30% za tri.   boston in 5 
    • Ponovo sam pogledao utakmicu i imam da napisem da je Hvang jebena klasa,nismo nikad imali ovakvog igraca,Marin ali na steroidima,trci covek ako treba 200 minuta,ne gasi se,sve zatvara a napred takodje radi sve Ako zelimo iskorak ovo je primer kakvog igraca moramo da pronadjemo,cisto sumnjam da ce ostati ali KLASA.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...