Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.4k
      posts
    2. 134k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 131.9k
      posts
    2. 627.7k
      posts
    3. 94.2k
      posts
    4. 25.9k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Nesretnog li Bostona, treba znati izgubiti od sakatog Majamija kući
    • Uf....! Nisam ni mama ni baba Savi Manojlovicu pa ne mogu da govorim u njegovo ime, znam samo da je pomenuto istrazivanje koje je radio pokret Kreni/Promeni u kojem su postavljena pitanja   kako pokret treba dalje da se razvija i verovatno da je u odgovorima javnosti prepoznat potencijal za politicki angazman. U trenutku kada sam naglasavala da pokret Kreni/Promeni nije u politici, to je bila cinjenica, u pitanju je pokret, ne politicka stranka, akcije su bile usmerene na ekoloske probleme i najblize sto se pokret priblizio real politici je to sto su obezbedili veliki broj kontrolora na decembarskim izborima. Da je mene pitao, rekla bih Savi da tako treba i da ostane bar jos neko vreme, ovo sto se desava na srpskoj politickoj sceni je toliko apsurdno da  zdrav razum tu nema sta da trazi. S druge strane, ako vam je prva pobeda odbrana parkica u beogradskom naselju a poslednja - vladina uredba o zabrani eksploatacije litijuma, onda definitivno imate potencijal za promene i mozda i jeste trenutak da se udje u borbu za vlast?  Kako god, imamo novog aktera na politickoj sceni i neka mu je sa srecom.  Mada, ne bi bilo prvi put da Srbija sazvace i ispljune neko svoje pametno dete....desavalo se vec....
    • Spo je apsolutni mastermind, mislim da bi sa petorkom sa foruma uspeo da otkine ovakvu pobedu. Boston standardno ne uliva nikakvo poverenje.     Baš lepo rečeno u Inside the NBA. Jovke odličan i mnogo mi je drago zbog njega. 
    • Nije jasno, kako je moguce, da u ovom trojkaskom orgijanju,Pritchard nije uputio nijedan sut?Porzingis ustopovan, a Boston iznova dokazao da su jednodimenzionalna, da ne kazem, ravnozemljaska ekipa.
    • Vi ste bar jednu bili nadomak pobjede i samo nesretan splet okolnosti vam ju je oduzeo a mi se blamiramo  pa se blamiramo. Osim trenera jbm i onoga koji je rešio u sezonu ući bez krštenog pleja. Blasfemija. 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...