Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.3k
      posts
    2. 133.7k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 130.9k
      posts
    2. 626k
      posts
    3. 94.1k
      posts
    4. 25.9k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Sad sam pogledao, ona je rekla da neće izaći dok se uslovi ne ispune. Ali vučić se obavezao da će ih ispuniti tako da oni mogu da izađu kada sva tri uslova budu sprovedena.   Ako dobro čitam između redova Deo SPN i NDSS smatraju da je jedinstvenim stavom trebalo isposlovati izbore na jesen i da se što više stvari sprovede do tada. Ostali su smatrali da su ova tri uslova dobra osnova po principu "daj šta daš" pa na nekim sledećim izborima da se evenutalno traži nešto novo. Teško je tu biti pametan. Bojkot bi bio mnogo učinkovitiji jer su imali jedinstvo plus u pitanju su lokalni izbori i ostala bi im republička skupština kao poligon za opozicioni rad. Da se ne lažemo ovde lokalne skupštine niko od medija ne prati osim kada dođe do neke tuče tamo, u bukvalnom smislu.   Sa druge strane ovi što su za izbore misle da će otvaranjem RTS i sa tom komisijom za kontrolu spiska moći da prestignu SNS i dobiju BG. To je dosta upitna stvar jer vremena do izbora nema mnogo, vučić će još par sastanaka da raspiše sa RTS da se pojede još par nedelja tako da možda dobiju malo više prostora na RTS u zadnje 2-3 nedelje što neće mnogo promeniti odnos snaga.   No nebitno ako se podele svakako opozicija nema nikakve šanse, mislim da ni krug 2. ne mogu dobiti ovi što žele na izbore. Šteta, trebali su svoje nesuglasice da prikriju makar još nedelju dana da vidimo da li će vlast išta da menja. Ovako je sada i parizeru jasno da ih je načeo i da treba da nastavi da ih gazi.
    • Loše vesti Kolorađani moji. Odigrao sam seriju na nba2k24, izgubismo 4:1. Đed davao 30 u proseku. Biće valjda taj MVP da se imamo čemu radovati...  
    • Ne svira se ako nije pomerao nogu da bi zaustavio loptu ili ostvario bilo kakvu prednost. On je stajao u mestu, a protivnički igrač ga je pogodio u nogu. Često se to dešava u toku igre i sudije ne reaguju na takve situacije. 
    • Zemljo otvori se... Ima li iko da mu kaze da su Asteriks i Obeliks junaci stripa a ne istorijske licnosti....      
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...