Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.2k
      posts
    2. 132.3k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 129.6k
      posts
    2. 619.3k
      posts
    3. 93.9k
      posts
    4. 25.6k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.7k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.1k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Vesele se što su bezmalo tri meseca proveli pod sirenema,bombama i u skloništima. Što su na kraju izgubili 15% svoje teritorije. Što je život izgubilo oko 750 ljudi.. Ali eto - jedan oboreni avion je nekakva "pobeda". Celu istoriju više slavimo poraze nego pobede.
    • Ta što je to postavila troluje ove druge kojima je muka od srbovanja. Mada u komentarima ima i dosta onih kojima se slika sviđa.
    • Isto kao i za Mundijal,Puma je dizajnirala jedan dres i onda je različitim reprezentacijama samo dodavala različite dezene. Užasni su im svi.
    • Većina današnjih tejkova su na mestu ili dolaze iz nekog činjeničnog aspekta, ali okle to da je kvalitet u EL u padu godinama i da gledamo neizvesno takmičenje zbog manjka kvaliteta?    Gledajući ove dve sezone otkako nema Ruja, jedino su Alba i ASVEL neki fenjeraši koji odskaču nekvalitetom, iako ASVEL ima korektan roster ove sezone ali je pretrpeo mnogo promena i igraju ispod nekog potencijala. Bayern vodi Pablo Laso, sa veteranom Ibakom i nekim zanimljivim igračima, Valensija je skupina fizikalaca i role playera ali imaju tog pleja koji može na nivo iznad i Dejvisa, komšije imaju skup elitnih veterana, prošle sezone imali Kampaca... nešto ne pamtim da su pre-Jasikevičius Žalgiris, Prokom, Himki izuzev jedne-dve sezone, Limož, Strazbur, Unikaha imali ovakve trenere, veterane, glavne igrače. U gornjem delu tabele isto, imamo 6 ekipa vrlo sličnog kvaliteta, ali ne zato što su loši nego je svaka stacked, + Baskoniu, Virtus, Makabi, Efes, Partizan gde dve ekipe malo prebacuju, druge dve podbacuju neki svoj potencijal... i Armani koji je za mnoge poslednje dve godine u 4/6 ekipa roster-wise.    Jedino što fali svim ovim ekipama je neki legit rising star ala Bogdan, Dončić, Rubio pre 15 godina, ali rekao bih da se malo tržište/tendencije NBA izmenilo. Više love je u ligi, veća gledanost, punije hale, plaćeniji igrači, baš ne vidim ništa što bi išlo onoj EL od pre 10 ili 15 godina u korist naspram ovoga što sada gledamo.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...